Penguin Random House

Recherches associées: Avis sur Penguin Random House | Offres d’emploi chez Penguin Random House | Salaires chez Penguin Random House | Avantages sociaux chez Penguin Random House
      Entretiens chez Penguin Random House Entretiens d’embauche pour Publishing chez Penguin Random House Entretien chez Penguin Random House

Entretien pour Publishing

16 mai 2019

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Publishing chez Penguin Random House

Entretien pour (Publishing)

7 mai 2019

J'ai passé un entretien chez Penguin Random House

3 Online questions, about how you dealt with certain scenarios. One of the worst screening processes I have come across. You are judged on three skills from these questions, and you get rated on a scale after the applications are submitted. If you do not reach the minimum, you do not pass through the stage. Despite claiming no bias, it seems like an incredibly biased response, because it is very unusual to base someone's character off three answers. Not a good interview process.

How did you build a relationship with someone with a different view?

J'ai passé un entretien chez Penguin Random House

questions on an online form, did not ask for cv or cover letter. be prepared for questions such as tell us about a time you worked out a problem with someone you disagreed with etc. no interview at this stage.

None