Pearl Organisation

Recherches associées: Avis sur Pearl Organisation | Offres d’emploi chez Pearl Organisation | Salaires chez Pearl Organisation | Avantages sociaux chez Pearl Organisation
      Entretiens chez Pearl OrganisationEntretiens d’embauche pour Assistant Manager Lead Generation chez Pearl OrganisationEntretien chez Pearl Organisation

Entretien pour Assistant Manager Lead Generation

25 avr. 2022
      New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Pearl Organisation (New Delhi) en avr. 2022

There must be 4 to 5 rounds and that totally depends on the availability of the ceo . The rounds can be increased , just to engage you only. You can feel yourself while interacting process during interviews, the questionnaire are mostly same in all the rounds. Most silly questions asked everytime: Tell me about yourself , In every round your fluency will be checked. At last the HR round , salary discussion round. The salary is mostly low in all posts , so don't expect too much from this question in order to earn. The HR ecosystem is not so good, salary is poor and they ask to submit your 10th or 12th document as a bond.

why do you want to join our company?

what do you know about lead generation?

case study question on lead generation?

can you sell me this plant?

how long you are willing to stay with us?

How soon you can join?