Paytronix

Recherches associées: Avis sur Paytronix | Offres d’emploi chez Paytronix | Salaires chez Paytronix | Avantages sociaux chez Paytronix
      Entretiens chez PaytronixEntretiens d’embauche pour Technology Consultant chez PaytronixEntretien chez Paytronix

4 janv. 2019

J'ai passé un entretien chez Paytronix

Two to three round interview process, one interview took place over the phone, followed by two in person interviews. In person interview were back to back one on ones. Second interview was with office in another state.

Low level networking questions

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Technology Consultant chez Paytronix

20 janv. 2021
      Newton, MA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Paytronix (Newton, MA)

Met with 5 people, each one of them asking different areas of skills. Each one of them ended their interviews by asking puzzle type questions to assess how you think.

Give an example of the hardest customer that you have dealt with and how did you deal with the customer.

12 févr. 2019

J'ai passé un entretien chez Paytronix

One phone interview and then 4 in-person interviews which each lasted about 45 minutes. Each interview asked one brain teaser. Process took about 3 weeks total from phone interview to decision.

When did you encounter a problem when working on a team and how was it resolved?