Pancham (CA)

Recherches associées: Avis sur Pancham (CA) | Offres d’emploi chez Pancham (CA) | Salaires chez Pancham (CA) | Avantages sociaux chez Pancham (CA)
      Entretiens chez Pancham (CA)Entretiens d’embauche pour Director of Client Success chez Pancham (CA)Entretien chez Pancham (CA)

Entretien pour Director of Client Success

11 août 2024
      Montréal, QC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Pancham (CA) (Montréal, QC)

The interview process is full of dark patterns. To start, the role requires: - submitting your CV through the Easy Apply button, where you are asked several questions about your experience. - submitting an additional email letting them know you are interested in the role. - once you submit the email, you are then asked to fill out a lengthy form - at the end of the form, you are then asked to submit a 2-5 minute video: "Please submit a 2-5 minute video of you giving us an introduction to yourself. Talk about your experience, your current situation, what you’re looking for, and why you are good fit for this role at Pancham specifically (a fitness growth company)." It should also be mentioned that the role is really a sales role and it is two jobs in one, at least. They want you to own your own portfolio of customers while leading a team. Save your time and apply for companies that respect your time.

How would you implement a culture of continuous improvement within the team?