Pace Wisdom Solutions

Recherches associées: Avis sur Pace Wisdom Solutions | Offres d’emploi chez Pace Wisdom Solutions | Salaires chez Pace Wisdom Solutions | Avantages sociaux chez Pace Wisdom Solutions
      Entretiens chez Pace Wisdom SolutionsEntretiens d’embauche pour Trainee- Software Engineer chez Pace Wisdom SolutionsEntretien chez Pace Wisdom Solutions

Entretien pour Trainee- Software Engineer

10 janv. 2023
      Mangalore

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Pace Wisdom Solutions (Mangalore) en déc. 2022

First there will be a coding test which consists 3 questions. Second round will be group discussion which may not be conducted for some students who perform well in 1st round. 3rd round will be technical interview.\ Last will be HR.

Sundaranna runs a hotel near Sahyadri Campus. Today there is a huge rush due to the Pace Wisdom placement drive. Sundaranna has lost the count of how many plates he can serve. Help him out by getting the number of plates possible. A student, Azzan orders idli. Help Sundaranna to calculate the total number of possible idli plates based on the amount of idlis available. Sundaranna needs 3 idlis to make one plate, so if there are 99 idlis, it should return 33 plates. Another student, Shashank orders two items, idli and vada. Now, It takes two idli and one vada to make an idli vada plate. The program should return the total number of possible idli vada plates, so if there are 2 idlis, but only 1 vada, it should return 1. Example 1: Input: 3 idlis , 1 vada Output: Option 1: 1 plate idli Option 2: 1 idli vada, 1 extra idli Example 2: Input: 300 idlis , 100 vada Output: Option 1: 100 plate idli Option 2: 100 idli vada, 33 plate idli, 1 extra idli Example 3: Input: 300 idlis , 50 vada Output: Option 1: 100 plate idli Option 2: 50 idli vada, 66 plate idli, 2 extra idli

Program to reverse each word in a String