PURE Insurance

Recherches associées: Avis sur PURE Insurance | Offres d’emploi chez PURE Insurance | Salaires chez PURE Insurance | Avantages sociaux chez PURE Insurance
      Entretiens chez PURE InsuranceEntretiens d’embauche pour Technology Analyst chez PURE InsuranceEntretien chez PURE Insurance

Entretien pour Technology Analyst

29 juil. 2024
      White Plains, NY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez PURE Insurance (White Plains, NY) en févr. 2024

Introduction, then multiple rounds with assessment. Did the introduction but the location was not a good fit. Multiple rounds were described after but decided not to proceed due to not able to commute to the on-site location. Remote was not an option.

What city are you located?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Technology Analyst chez PURE Insurance

Entretien pour Technology Analyst

7 mars 2025

J'ai passé un entretien chez PURE Insurance

Behavioral questions such as tell me a time where you asked for help, tell me something about you that I can't find about you from your resume. The interview process was very easy

Tell me about a time where you had to ask for help, tell me the situation and how you answered to it