Oscar de la Renta

Recherches associées: Avis sur Oscar de la Renta | Offres d’emploi chez Oscar de la Renta | Salaires chez Oscar de la Renta | Avantages sociaux chez Oscar de la Renta
      Entretiens chez Oscar de la RentaEntretiens d’embauche pour Design chez Oscar de la RentaEntretien chez Oscar de la Renta

Entretien pour Design

14 mai 2016
      New York, NY

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Oscar de la Renta (New York, NY) en août 2012

I interviewed to become a design intern for school credit. The interview process was fair. The interviewer asked pretty generic questions regarding school and all of the skills I had to offer. She also reviewed my portfolio. She was very up front and honest about some of the things I would be doing as an intern. This was a good interview for someone in college, trying to get their first internship.

What is the strongest skill you have?

What do you expect to gain from this internship?

Offres d'emploi chez Oscar de la Renta

2 emplois pour Suisse