Options Group

Recherches associées: Avis sur Options Group | Offres d’emploi chez Options Group | Salaires chez Options Group | Avantages sociaux chez Options Group
      Entretiens chez Options GroupEntretiens d’embauche pour Associate chez Options GroupEntretien chez Options Group

Entretien pour Associate

12 sept. 2024
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Options Group (New York, NY) en mars 2023

first round - Phone interview, second round - personal interview, Third round - HR interview, Fourth Round - Business partner interview. Look for market knowledge and good communication skills, previous experience

Asked about my Past Experience?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate chez Options Group

Entretien pour Associate

12 janv. 2017
      New York, NY

Went through about 20-30 minute chats with 10 of the current employees including the President and CEO. Really to gage your ability to talk with people and drive to work.

Are you willing to work hard?