Olo

Recherches associées: Avis sur Olo | Offres d’emploi chez Olo | Salaires chez Olo | Avantages sociaux chez Olo
      Entretiens chez OloEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer - Full Stack chez OloEntretien chez Olo

Entretien pour Senior Software Engineer - Full Stack

21 août 2017

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Olo en août 2017

Olo was extremely efficient and communicative throughout the process. Each interviewer was pleasant, respectful, and professional which speaks very positively to their culture. More companies should do this so well! Step 1: 30 minute take home code exercise to parse a json list of products Step 2: 30-60 minute google hangouts interview with one of their engineering managers Step 3: 30 minute take home refactor code exercise Step 4: 60 minute interview with principal engineer Step 5: live algorithm code test with two senior devs *HINT*: if you want to work here, you MUST do well with live algorithm code tests, if not, nothing else will matter. This is how they gauge if you know what you're doing developmentally.

Questions about your experience using various technologies including db's, monitoring, scaling, etc.