ORAD Consultancy

Recherches associées: Avis sur ORAD Consultancy | Offres d’emploi chez ORAD Consultancy | Salaires chez ORAD Consultancy | Avantages sociaux chez ORAD Consultancy
      Entretiens chez ORAD ConsultancyEntretiens d’embauche pour Spoken English Trainer chez ORAD ConsultancyEntretien chez ORAD Consultancy

Lucknow

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez ORAD Consultancy (Lucknow) en mars 2021

The interview was professional and targeted on knowing about my teaching skills as well as my grip on fluent English speaking. They asked me grammatical question, situational questions and IQ questions to test my overall intelligence.

Tell me about yourself.

Handle children that distract easily

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Spoken English Trainer chez ORAD Consultancy

4 mars 2021

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez ORAD Consultancy en mars 2021

The interviewers were very professional but very friendly too. They made sure that i don't get super nervous. They asked me some questions regarding my own course, some situational questions and then some grammar related questions.

Tell me something about yourself that isn't in your resume.

Why do you want to work with us?

North Twenty Four Parganas

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez ORAD Consultancy (North Twenty Four Parganas) en mars 2021

I applied via Internshala. I was asked to complete a grammar based assignment within a deadline. After which I got selected for the video interview aand it went quite smoothly.

What will I do if ever a student tries to flirt with me what will I do?