Nolan Transport

Recherches associées: Avis sur Nolan Transport | Offres d’emploi chez Nolan Transport | Salaires chez Nolan Transport | Avantages sociaux chez Nolan Transport
      Entretiens chez Nolan TransportEntretiens d’embauche pour Freight Broker, Finance, IT, Recruiting, Administrative, Carrier Relations chez Nolan TransportEntretien chez Nolan Transport

Entretien pour Freight Broker, Finance, IT, Recruiting, Administrative, Carrier Relations

1 juin 2014
      New Ross

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Nolan Transport (New Ross) en avr. 2014

Face to face interview at their New Ross offfice. Two people interviwing. I had to start the actual interview off as nether person had a clue how to start the process, so I ran through my CV, they asked only a couple of questions each, totally insulted when they asked for my age. Age is really not important for a job. Also had to to some computer skills tests which was not mentioned to me before hand. The office was crammed full of people and was really hot. A private room to conduct the test would have been a lot more professional.

I was asked if I had ever been head hunted.