Nippur

Recherches associées: Avis sur Nippur | Offres d’emploi chez Nippur | Salaires chez Nippur | Avantages sociaux chez Nippur
      Entretiens chez NippurEntretiens d’embauche pour BI Consultant chez NippurEntretien chez Nippur

Entretien pour BI Consultant

20 mars 2025
      Oirschot

J'ai passé un entretien chez Nippur (Oirschot)

Ik kreeg twee gesprekken. Een gesprek waar naar mijn kennis werd gekeken en een gesprek of ik binnen het team zou passen. Beide gesprekken verliepen erg prettig. Na het gesprek met het MT werd ik bij thuiskomst al meteen gebeld met de mededeling dat men het een positief gesprek vond en dat ik zou kunnen beginnen.

Naast vragen als waarom ik weg wilde bij de vorige werkgever was een opvallende vraag of ik er rekening mee hield dat de klanten best ver weg konden zitten. Of ik dat goed vond.