Ninkasi Brewing

Recherches associées: Avis sur Ninkasi Brewing | Offres d’emploi chez Ninkasi Brewing | Salaires chez Ninkasi Brewing | Avantages sociaux chez Ninkasi Brewing
      Entretiens chez Ninkasi BrewingEntretiens d’embauche pour Front of House Staff chez Ninkasi BrewingEntretien chez Ninkasi Brewing

Entretien pour Front of House Staff

8 sept. 2021
      Eugene, OR

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Ninkasi Brewing (Eugene, OR) en mai 2021

Overly formal phone interview followed by a group interview process. If you are interviewing for a management position, you can look forward to a more relaxed experience at a dining table with everyone in your department. All of the hiring managers are interested in work-life balance and will inquire about passions and hobbies and such. Finding a cultural fit is important for them.

What do you know about the company How do you prioritize tasks Describe and sell a food special Tell us your least favorite aspect of the industry How do you handle guests or staff or management who had too much to drink and are acting inappropriately