NextBee Media

Recherches associées: Avis sur NextBee Media | Offres d’emploi chez NextBee Media | Salaires chez NextBee Media | Avantages sociaux chez NextBee Media
      Entretiens chez NextBee MediaEntretiens d’embauche pour System Administrator chez NextBee MediaEntretien chez NextBee Media

Entretien pour System Administrator

13 oct. 2020
      Hyderâbâd

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme System Administrator chez NextBee Media

Entretien pour Systems Administrator

9 nov. 2020

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez NextBee Media (Hyderâbâd)

They will take Interview for Time pass purpose only and they are Advertising there company by conducting Interviews. First they asked to register their Portal then they start Advertising about their Company.

They are Asking all Time pass questions

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez NextBee Media

First round was introductory, discussion based on past experience. Followed by second technical interview round where in depth domain knowledge for servers monitoring & troubleshooting and scripting was checked.

They asked me a lot of questions from Linux like server installation & configuration, permissions, scripting. They gave me some tasks in between the interview process which were related to the docker, container and server installations.