New York Times

Recherches associées: Avis sur New York Times | Offres d’emploi chez New York Times | Salaires chez New York Times | Avantages sociaux chez New York Times
      Entretiens chez New York TimesEntretiens d’embauche pour Strategy Manager chez New York TimesEntretien chez New York Times

16 mai 2024

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Strategy Manager chez New York Times

10 juil. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez New York Times en juin 2024

J'ai passé un entretien chez New York Times

Had a recruiter screen followed by a VP interview where I was asked a bunch of questions about how the business should grow as they move forward. Also was asked about the competitive landscape.

General Industry Questions, Outlook on Future, How to Grow

1/ HR Screening video 2/ Hiring Manager video 3/ 3 video interviews with a panel of interviewers, a live SQL assessment and a case study assignment to do from home

Why the New York Times and this role? Give me an example of an experience dealing with strategy & data ...

19 mai 2024

J'ai passé un entretien chez New York Times

First round was with a VP. More difficult and direct questions than would be expected for a first round. More like a 2nd round interview. One zoom call in a casual setting.

What makes you unique? What strategies do you have to increase audience engagement?