Network Rail

Recherches associées: Avis sur Network Rail | Offres d’emploi chez Network Rail | Salaires chez Network Rail | Avantages sociaux chez Network Rail
      Entretiens chez Network RailEntretiens d’embauche pour General Management Graduate chez Network RailEntretien chez Network Rail

14 janv. 2021
      Milton Keynes, Angleterre

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme General Management Graduate chez Network Rail

4 avr. 2018
      Milton Keynes, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Network Rail (Milton Keynes, Angleterre) en févr. 2020

Honestly one of the only assessment centres I had a positive experience with. The recruiters make you feel relaxed at all times and it really does let you perform to the best of your abilities. Hiring process prior to AC is pretty standard. I did find that the game used in the hiring process was far too long.

Why did you apply to Network Rail

when have you had to deal with change

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Network Rail (Milton Keynes, Angleterre) en mars 2018

Standard application process - application form, online tests (in the form of a game on an app), video interview then assessment centre. Enjoyable process, particularly at assessment centre where everyone was friendly and nothing was unexpected.

Why do you want to work in this industry?

7 mars 2018
      Milton Keynes, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Network Rail (Milton Keynes, Angleterre) en mars 2018

Started with a Online registration Situational Judgement Test Games based aptitude test Video interview Assessment centre (1-on-1 interview, group activity, meeting with current graduates) Phone call verbal offer followed by a formal emailed and phone call offer

Why network rail?

Something you are passionate about?

Why this graduate scheme?