NettPositive

Recherches associées: Avis sur NettPositive | Offres d’emploi chez NettPositive | Salaires chez NettPositive | Avantages sociaux chez NettPositive
      Entretiens chez NettPositiveEntretiens d’embauche pour MSBI Lead chez NettPositiveEntretien chez NettPositive

Entretien pour MSBI Lead

9 mai 2014

J'ai passé un entretien chez NettPositive

Extremely nonprofessional environment. The security person's behavior was very bad. After waiting for 1/2 hr outside of company, they called me for a written test. One person came to handover the written test to me. Nither he introduced himself, nor he asked me that whether I have a pen to take the test. After finishing my written test, I waited for 1.5 hr outside to company to know written test result. After giving several reminders, the security guy had told me to leave for the day because it was late in night.

The questions were situation based. These kind of questions should be part of F2F not in written test.