Needham & Co.

Recherches associées: Avis sur Needham & Co. | Offres d’emploi chez Needham & Co. | Salaires chez Needham & Co. | Avantages sociaux chez Needham & Co.
      Entretiens chez Needham & Co.Entretiens d’embauche pour Analyst chez Needham & Co.Entretien chez Needham & Co.

10 sept. 2020
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Needham & Co. (New York, NY) en avr. 2020

Behavioral based questions. Get to know you questions- your background, past experience, why good for this role. stock pitch for long and short run positions. Current events questions based on recent news

What is one technical skill that you think you lack compared to others

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Analyst chez Needham & Co.

4 août 2025
      San Francisco, CA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Needham & Co. (San Francisco, CA)

Rigorous. Meet with most of the junior and senior bankers in the office. Started technical at first. Then less so the more senior you climbed up. Ended with interviews in NY.

Standard banking questions. Some strategic thinking questions. Some open ended questions.

21 nov. 2014

J'ai passé un entretien chez Needham & Co.

two phone interview, and onsite interview. 1st round was 30Min long, and then 2nd was 1hr long. Basically focus on personality but there would be some technical questions since 2nd round.

what do you think about the stock markets for past two weeks.