Navy Federal Credit Union

Recherches associées: Avis sur Navy Federal Credit Union | Offres d’emploi chez Navy Federal Credit Union | Salaires chez Navy Federal Credit Union | Avantages sociaux chez Navy Federal Credit Union
      Entretiens chez Navy Federal Credit UnionEntretiens d’embauche pour Administrative Assistant chez Navy Federal Credit UnionEntretien chez Navy Federal Credit Union

Entretien pour Administrative Assistant

24 oct. 2016
      Vienna, VA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Navy Federal Credit Union (Vienna, VA) en oct. 2016

Panel interview. Met with 3 executives and had an excel assessment test. Executives were thorough, and were a great team. Interview itself was very comfortable. The recruiter did everything she could to also make sure I was comfortable.

Why are you interested in Navy Federal Credit Union?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Administrative Assistant chez Navy Federal Credit Union

Entretien pour Administrative Assistant

23 juil. 2014
      Vienna, VA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Navy Federal Credit Union (Vienna, VA) en juin 2014

Interview is conducted by employee under whom applicant will be working directly; consists of background questions regarding personal life and history, education, etc.; following questions pertain to how applicant would behave in a potential scenario similar to what he or she would experience if they were to be hired; applicant also defends the revisions they had made to a fictional work document similar in form and structure to what he or she might see on a daily basis in the capacity of said job (document is to be filled out prior to interview)

How would you handle the complaints of a person who is capable of handling their proposed problems on their own?