NVIDIA

Recherches associées: Avis sur NVIDIA | Offres d’emploi chez NVIDIA | Salaires chez NVIDIA | Avantages sociaux chez NVIDIA
      Entretiens chez NVIDIAEntretiens d’embauche pour Sales Manager chez NVIDIAEntretien chez NVIDIA

18 nov. 2012

J'ai passé un entretien chez NVIDIA

1. Submit resume 2. Have a job interview in the local country 3. Have a job interview with the high level manager in HQ office 4. Interview with HR to discuss salary & benefits

What is your own strategy to manager sales account best?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Manager chez NVIDIA

28 juin 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez NVIDIA en juin 2024

No HR screening. Interviewer was nice but not professional in interviewing people. There was no intro of each other or questions for my resume or past experience. No behavior question. They straight up asked very specific things about the job. I get that you want a good fit, but I didn’t feel that they are interested in who I am. My research and experience didn’t seem appreciated. Plus, the role is different from JD, that’s what caught me off guard. The conversation ended around 15mins and they didn’t want to know more, asked if I have questions. The basic questionnaire HR collected about me obviously didn’t go to the hiring manager, because they were saying something completely not correct at closing. I sent a thank you note to HR but no response. It’s overall rude and unprofessional.

Specific to the role. What’s your experience doing this?

6 mars 2022
      Courbevoie

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez NVIDIA (Courbevoie) en janv. 2021

Après avoir candidaté pour un poste en sales sur le site de NVIDIA, j'ai été reçu en entretien. Om m'a questionnéssur divers domaines allant de l'IA aux processus de ventes. Une fois l'entretien passé, j'ai été rappelé par le chef du département qui a confirmé que ma candidature avait été retenue.

"How well do you perform under pressure?