NJVC

Recherches associées: Avis sur NJVC | Offres d’emploi chez NJVC | Salaires chez NJVC | Avantages sociaux chez NJVC
      Entretiens chez NJVCEntretiens d’embauche pour Senior Systems Engineer chez NJVCEntretien chez NJVC

12 mai 2014
      Saint Louis, MO

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 12 mois. J'ai passé un entretien chez NJVC (Saint Louis, MO) en janv. 2010

I was Refered by a friend. Once an opening came up that I was qualified for, I got a call for an interview. I was phone interviewd 3 seperate times before accepted for the position.

Top Secret Security Clearance

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Systems Engineer chez NJVC

24 févr. 2018
      Washington, DC

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez NJVC (Washington, DC) en janv. 2017

Fairly standard requirement for past experience, interest in future processes, do not really care to write as much as using 30 words seems a bit excessive in the over all scheme of things in ones particular life. LOL

Do you have a clearance

26 août 2012

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 mois. J'ai passé un entretien chez NJVC

Most interviewers have no idea about the job itself. They mostly don't ask you about job knowledge specifics. They mostly ask you about your work habits, ethics, history etc. If you're interviewed you may have a good chance of getting the job since all the others are filled by friends or relatives.