NEXON

Recherches associées: Avis sur NEXON | Offres d’emploi chez NEXON | Salaires chez NEXON | Avantages sociaux chez NEXON
      Entretiens chez NEXONEntretiens d’embauche pour Frontend Developer chez NEXONEntretien chez NEXON

Entretien pour Frontend Developer

21 juin 2024
      Hô-Chi-Minh-Ville

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez NEXON (Hô-Chi-Minh-Ville) en août 2022

Round 1: Coding Interview Focus: Algorithms - This round will assess your problem-solving skills and ability to implement algorithms in code. Format: You'll likely be presented with one or more coding problems. These problems could involve manipulating data structures, searching, sorting, Round 2: Interview with Leader in Office Focus: This round is more about your overall fit for the role and the company. Format: It could be a one-on-one discussion or a panel interview with the team leader or other senior members. Topics: You might discuss your experience, your technical skills beyond algorithms, your thought process for solving problems, and your interest in the specific role and company. Be prepared for behavioral questions as well.

Show pass website what you did

Compare HTTP & HTTPS, and expland it