MyHeritage

Recherches associées: Avis sur MyHeritage | Offres d’emploi chez MyHeritage | Salaires chez MyHeritage | Avantages sociaux chez MyHeritage
      Entretiens chez MyHeritageEntretiens d’embauche pour Senior Java Software Engineer chez MyHeritageEntretien chez MyHeritage

Entretien pour Senior Java Software Engineer

19 févr. 2018
      Or Yehuda

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez MyHeritage (Or Yehuda) en févr. 2018

No parking places anywhere (and they DONT offer you to use the visitors parking lot) No front desk or secretary to guide or connect you with you interviewer. HR lady is non responsive on the phone so forget about that. Met by two guys which barely introduce themselves. Then they reveal the fact the position is 60-80% PHP instead of Java (classic Bait and switch), and become un pleasant when i'm surprised to hear it. They ask about former project and technologies but dont make an effort understand what you explain about it (or simply cant?). Then they ask a design question which they dont even know what they are aiming for.

Tell about former projects and technologies you used. Design a Logger module.
      2 réponse(s)