Monsoon Accessorize

Recherches associées: Avis sur Monsoon Accessorize | Offres d’emploi chez Monsoon Accessorize | Salaires chez Monsoon Accessorize | Avantages sociaux chez Monsoon Accessorize
      Entretiens chez Monsoon AccessorizeEntretiens d’embauche pour ECommerce Executive chez Monsoon AccessorizeEntretien chez Monsoon Accessorize

Entretien pour ECommerce Executive

8 juin 2017
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Monsoon Accessorize (Londres, Angleterre) en mai 2017

Telephone interview, face to face interview. met the merchandiser, had a competency based interview that last just over 1hour. She kept looking at her watching, 4 times which is off putting when You are speaking, is it a passive aggressive sign that she wants you to hurry up. Unprofessional. I stumbled over a word when describing products, that was used against me, she stated that it was not concise. Merchandiser at the interview said she came from M&S to the role;considering she failed me to 2nd interview due to stumbling over a product, it is very cut throat - fine for some people, no thanks. This company is based 20 mins away from the nearest tube station

Tell me an occasion when you were working to deadlines

How do you prioritize your work ?