Modak

Recherches associées: Avis sur Modak | Offres d’emploi chez Modak | Salaires chez Modak | Avantages sociaux chez Modak
      Entretiens chez ModakEntretiens d’embauche pour Data Engineer chez ModakEntretien chez Modak

2 sept. 2025
      Hyderâbâd

J'ai passé un entretien chez Modak (Hyderâbâd)

The process was very good smooth process had 2 levels of interview followed by HR round where the Director of Operations had a word.Then have shared the docs immediately got a call from HR

I was asked to write pyspark code. And was tested on databricks as well

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Data Engineer chez Modak

14 août 2024
      Hyderâbâd

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Modak (Hyderâbâd) en août 2024

Modak visited our campus for Data Engineer Role. There were 3 assessment rounds followed by HR Round and Optional Coding Round. Round 1 : Aptitude 80Q in 60 min Round 2: MCQS on Java,Python,SQL 80Q in 60 min Round 3: Soft Skills 40 min MCQ's Next day HR Interview at their Office. If you clear HR Round , you get 5 LPA If you clear coding Round also you get 7 LPA. Bond of 3 years was there.

26 juil. 2024
      Hyderâbâd

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Modak (Hyderâbâd) en juil. 2024

Quite Easy can be easily cracked if you know basics of DSA , SQL and OOP in Tech interview and then after HR round will be conducte. Then a coding contest to decide your pay

SQL, description of Projects, and DSA