Mobicule

Recherches associées: Avis sur Mobicule | Offres d’emploi chez Mobicule | Salaires chez Mobicule | Avantages sociaux chez Mobicule
      Entretiens chez MobiculeEntretiens d’embauche pour Java Developer chez MobiculeEntretien chez Mobicule

23 mai 2018
      Mumbai

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Mobicule (Mumbai) en mars 2018

Face to face interview . they will check your knowledge on java from basic to higher level . ask questions on core java , advance java, overloadjing ,overriding, cunstructor, collection framework

The had ask me questions on OOPS concepts, Multithreading, Exception handling , also tell me to write basic programs in java

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Java Developer chez Mobicule

30 mars 2018
      Mumbai

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Mobicule (Mumbai) en déc. 2017

First round was face to face round in which they ask basic java question like oops concept etc.then there was second round In which they ask tricky java question and give some program to solve like reverse the string etc.if you clear this round then there is one more technical round I which they ask more java question in depth.worst part is that after each round you have to wait for atleast 2 to 3 hour maybe there is chance that they will ask you to come for interview again on given date.after clearing this three round there will be a hr round.I had cleared all this round but in hr round if you don't about this company in detail then you are not eligible for this job.they will just neglect your hardwork and knowledge.worst part is that they will give you salary of only 6000rs per month.this is a worst company I have come across.hope this will help you all.

basic question like oops concept covariant return type collection interface basic question on hibernate

30 mai 2017
      Mumbai

Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Mobicule (Mumbai) en mai 2017

Its the most worst company in terms of interview management I had to go thrice in that company for every round The best was the Vp round where I had to wait 5 hours idle. They absolutely don't care about your time

Core java jsp servlet