MobiTrail

Recherches associées: Avis sur MobiTrail | Offres d’emploi chez MobiTrail | Salaires chez MobiTrail | Avantages sociaux chez MobiTrail
      Entretiens chez MobiTrailEntretiens d’embauche pour Java Developer chez MobiTrailEntretien chez MobiTrail

2 sept. 2021
      New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez MobiTrail (New Delhi) en sept. 2021

First round- Technical Test Basic Core Java 30 MCQ in 30 minutes. Second Round- Technical Round Core Java questions related to array methods keywords. Interviewer was so nice. It was great experience talking to him. Also guided on what concept I should work more.

What is Jagged array?

What is Dimensional array?

what is this keyword?

finalised

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Java Developer chez MobiTrail

31 oct. 2019
      Mumbai

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez MobiTrail (Mumbai)

Four Rounds of Interview. 1. Apptitude test 2. Technical interview-1 3. Technical interview-2 4.final Round - CEO After final round they will give confirmation . If selected they will give offer-letter. If not selected then they can be say you have not shortlisted. Sorry.

What is the Oops concept?

What is servlet?

30 sept. 2019
      Mālād

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez MobiTrail (Mālād) en sept. 2019

It was nice but too away from my home. First screening was done with basic Java questions and then next interview process was done at official site. it consist of 30 questions related to Java. After that Technical round was given.

1. Screening with basic Java Questions 2. 30 coding related question, Written test 3. Technical Questions- What is java?... all other basic questions about different keywords.