MobiSprint

Recherches associées: Avis sur MobiSprint | Offres d’emploi chez MobiSprint | Salaires chez MobiSprint | Avantages sociaux chez MobiSprint
      Entretiens chez MobiSprintEntretiens d’embauche pour PHP Developer chez MobiSprintEntretien chez MobiSprint

Entretien pour PHP Developer

23 sept. 2020
      Hyderâbâd

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez MobiSprint (Hyderâbâd) en sept. 2020

Interview process is bogus. Interviewer never joins the call on time. After 3 weeks long interview process they said I was selected and discussed salary and also took address. I was about to resign from my current employer but was waiting for their offer letter which I never received. Not trustworthy.

They themselves do not have technical skills and hence they did not follow up much on technical assessment.
      Réponse de MobiSprint
      Hi - thank you very much for your feedback. I am sorry to hear about your bad experience with us. We will use this information to strengthen our process and avoid such incidents in the future.