Miles IT

Recherches associées: Avis sur Miles IT | Offres d’emploi chez Miles IT | Salaires chez Miles IT | Avantages sociaux chez Miles IT
      Entretiens chez Miles ITEntretiens d’embauche pour Onsite IT Consultant chez Miles ITEntretien chez Miles IT

Entretien pour Onsite IT Consultant

16 sept. 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Miles IT en sept. 2024

One (1)-Way Video Interview only - There is no interaction. Asked about typical IT Help Desk Problem solving procedure. Networking and Computer "not working" problems most IT help people get anyway. Way too much asked for a "part-time" and YOU MIGHT get work once a month type of job, as they described

Basic IT "it's not working" computer problems
      Réponse de Miles IT
      Thank you for taking the time to write this review and provide your feedback. I am sorry that you did not enjoy your experience as that is not my intention. Our interview process is designed to help us fully understand each candidate's personality and experience. Our Part-Time IT Consultants work independently onsite at client locations as support is needed. While they work in conjunction with our remote IT Support team, we need to be sure that our PT staff has the technical knowledge needed to offer the IT Support we are known for. Please contact us if you have any additional concerns, you can reach out to our recruiting team at careers@milesit.com.