Merivale

Recherches associées: Avis sur Merivale | Offres d’emploi chez Merivale | Salaires chez Merivale | Avantages sociaux chez Merivale
      Entretiens chez MerivaleEntretiens d’embauche pour Bartender chez MerivaleEntretien chez Merivale

15 mars 2025
      Sydney

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Merivale (Sydney) en janv. 2024

Online form then 2 rounds of group interviews then a trial then orientation. Lots of applicants and it took a little over 3 weeks to get the offer from start to finish.

What particular skills/ qualities do you have.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Bartender chez Merivale

14 avr. 2026
      Sydney

J'ai passé un entretien chez Merivale (Sydney)

Resume submission, phone interview & trial shift for two hours. Wasn’t too bad as they let u choose which venue u wanna work at. All done online but you can submit a resume in person

18 oct. 2025
      Sydney

J'ai passé un entretien chez Merivale (Sydney)

Very Casual group or online interview low pressure and welcoming environment. Relaxed atmostphere and everyone got the job. Little experience required however need willingness to learn and engage with other people in the process to be sucessful.

Previous hosptiality experience and experience in high pressure environment