Meddbase

Recherches associées: Avis sur Meddbase | Offres d’emploi chez Meddbase | Salaires chez Meddbase | Avantages sociaux chez Meddbase
      Entretiens chez MeddbaseEntretiens d’embauche pour IT Support/Infrastructure Manager chez MeddbaseEntretien chez Meddbase

Entretien pour IT Support/Infrastructure Manager

19 juil. 2016
      Londres, Angleterre

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Meddbase (Londres, Angleterre) en juil. 2016

Skype Interview went well to a certain extend but their attitude towards staff did't sound great also the way the Director was expressing himself made the interview a awkward and I was trying very hard to be nice and show that I could be well suited for the Job. I also discoverer that they do not like Jokes or anyone that has a seance of humor they would rather prefer someone that they could have under their command. So overall bad vibes from this one.

What do you know about SQL? Are you familiar with Watchguard? Do you know any type of encryption? Can you use exchange?