Mazik Global

Recherches associées: Avis sur Mazik Global | Offres d’emploi chez Mazik Global | Salaires chez Mazik Global | Avantages sociaux chez Mazik Global
      Entretiens chez Mazik GlobalEntretiens d’embauche pour Consultant chez Mazik GlobalEntretien chez Mazik Global

Entretien pour Consultant

26 mars 2025
      Karâchi

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Mazik Global (Karâchi)

1. How do you approach integrating Dynamics 365 CE with an external system like an ERP or a third-party API? 2. Can you explain the role of Power Automate in automating workflows within the Power Platform? 3. How do you ensure that business requirements align with system capabilities in a CRM/ERP project? 4. Can you describe a time when you had to resolve conflicting requirements from multiple stakeholders? 5. How do you guide clients in choosing the right Dynamics 365 modules for their needs? 6. Can you share an experience where you had to manage client expectations during an implementation? 7. How do you design test cases for a new customization in Dynamics 365? 8. What strategies do you use to ensure data integrity during system migrations? 9. How do you stay updated with the latest Dynamics 365 and Power Platform developments? 10. Can you share an example of how you quickly learned a new technology or feature for a project?

Illustration of digitizing a process from paper work to digital