Mayday Group

Recherches associées: Avis sur Mayday Group | Offres d’emploi chez Mayday Group | Salaires chez Mayday Group | Avantages sociaux chez Mayday Group
      Entretiens chez Mayday GroupEntretiens d’embauche pour International Case Manager chez Mayday GroupEntretien chez Mayday Group

Entretien pour International Case Manager

2 févr. 2020
      Brighton, Angleterre

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Mayday Group (Brighton, Angleterre) en avr. 2017

Very friendly yet professional. Made me feel comfortable and it was more of a friendly chat and not an intimidating interview. Questions were to the point, trying to figure out if th job is for me and of I would be a good candidate. Interviewer made it clear what the role entitles, what they do, shift patterns and salary.

Telephone based work experience