Max Studio

Recherches associées: Avis sur Max Studio | Offres d’emploi chez Max Studio | Salaires chez Max Studio | Avantages sociaux chez Max Studio
      Entretiens chez Max StudioEntretiens d’embauche pour Assistant Manager chez Max StudioEntretien chez Max Studio

Entretien pour Assistant Manager

25 sept. 2012
      Pottstown, PA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Max Studio (Pottstown, PA) en juin 2012

First interviews done over Skype, took about 2 hours, then in person direct superior, which lasted less than an hour. When hired, sent to train at nearest location which can be in another state for 5 days.

Every question was typical to an interview, no curveballs thrown

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Assistant Manager chez Max Studio

Entretien pour Assistant Manager

17 juil. 2014

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Max Studio en juin 2014

The store Manager i interviewed with was extremely personable and seemingly great at her job. She asked me questions not just about my experience, but also me as a person. I, being a former store manager myself, look for this in a company that i chose to want to work for because she wants to make sure that you can not only do the job, but also that you will blend in well with the environment of the store and team.

I dont think i encountered one, but for me the hardest question is always your least/best experience at past retail stores.