Maruti Suzuki

Recherches associées: Avis sur Maruti Suzuki | Offres d’emploi chez Maruti Suzuki | Salaires chez Maruti Suzuki | Avantages sociaux chez Maruti Suzuki
      Entretiens chez Maruti SuzukiEntretiens d’embauche pour Assistant Manager chez Maruti SuzukiEntretien chez Maruti Suzuki

26 oct. 2025
      Gurgaon, Haryana

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Maruti Suzuki (Gurgaon, Haryana) en mars 2022

Two stages interview : Technical plus HR Technical mainly focuses on how well the explanation can be done while giving the correct answer. Right attitude and honest answers are appreciated.

How you can contribute towards ADAS technology

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Assistant Manager chez Maruti Suzuki

1 mai 2025
      Gurgaon, Haryana

J'ai passé un entretien chez Maruti Suzuki (Gurgaon, Haryana)

introduction, describe yourself, extracurricular activites, subject knowledge, industrial trainings, automobile engg knowledge, HR questions, stress interview, mechanical knowledge, market conditions auto, engine basics, suspension basics, steering system, lubrication, car models, transmission system

Describe yourself, priorities, location, other companies interest

17 mars 2025
      Gurgaon, Haryana

J'ai passé un entretien chez Maruti Suzuki (Gurgaon, Haryana)

It involves 2 steps for R&D vertical: first is online assessment. It involves topics like reasoning and quantitative aptitude as well as technical questions based on your branch. If anyone gets selected then proceeds to interview Second is interview. Interview involves multiple interviewers from sales, engineering,HR etc. questions are mostly based on your resume

How to check the respective parts at End of Line testing ?

19 mai 2024
      Ahmedabad

J'ai passé un entretien chez Maruti Suzuki (Ahmedabad)

It was a campus placement. The process started off with an aptitude test, then came a group discussion and finally a personal interview. The entire process was well structured and quite cohesive.

Tell me something about yourself, Tell me something about your family, what are your strengths and weaknesses, how do you see yourself 5 years from now.