Map Communications

Recherches associées: Avis sur Map Communications | Offres d’emploi chez Map Communications | Salaires chez Map Communications | Avantages sociaux chez Map Communications
      Entretiens chez Map CommunicationsEntretiens d’embauche pour Call Center Agent chez Map CommunicationsEntretien chez Map Communications

Entretien pour Call Center Agent

12 juil. 2025
      North Richland Hills, TX

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Call Center Agent chez Map Communications

Entretien pour Call Center Agent

7 oct. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Map Communications (North Richland Hills, TX) en juil. 2025

First there is a phone interview where your raspberry general questions like your availability and your past job experience. Second there is an in person interview where you will be asked questions such as how you will deal with irate customers and how well you retain information.

There were customer service related questions, questions that gauged your personality, and experience related questions.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Map Communications en janv. 2024

Quick interview followed by a quick exam. No background check required for the position whatsoever which was weird considering the information we deal with. Hired on spot, started days later.

Are you okay with keeping things private?