Luce Research

Recherches associées: Avis sur Luce Research | Offres d’emploi chez Luce Research | Salaires chez Luce Research | Avantages sociaux chez Luce Research
      Entretiens chez Luce ResearchEntretiens d’embauche pour Interviewer chez Luce ResearchEntretien chez Luce Research

Entretien pour Interviewer

2 avr. 2024
      Texas City, TX

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Interviewer chez Luce Research

Entretien pour Interviewer

23 sept. 2019
      Colorado Springs, CO

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Luce Research (Texas City, TX) en févr. 2024

very quick interview process, fun remote place to work. make your own schedule, become an interviewer at luce is pretty fun! the training is crazy easy to get done with

They asked me questions if i could read certain things in a professional voice

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Luce Research (Colorado Springs, CO) en juin 2018

You are tasked with reading a script as part of a mock interview-- your job will be to cold-call people all over the main to ask them about politics and full out a survey. During the mock interview, my interviewer guided me through the general process and hired me after about 10 minutes.

Can you sick to a script, verbatim?

Can you keep calm, even when people are yelling at, and insulting, you?

Do you have an interest in politics?