Live Oak Bank

Recherches associées: Avis sur Live Oak Bank | Offres d’emploi chez Live Oak Bank | Salaires chez Live Oak Bank | Avantages sociaux chez Live Oak Bank
      Entretiens chez Live Oak BankEntretiens d’embauche pour Intern chez Live Oak BankEntretien chez Live Oak Bank

22 mars 2022

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Live Oak Bank

I had an interview scheduled on zoom and the interviewer never showed up, I had to email them to tell them and they had to schedule ANOTHER interview. When I had my interview the guy asked me weird questions like what kind of animal would you be? This was for a financial role.

If you could be any animal what would it be?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Intern chez Live Oak Bank

15 déc. 2025

You will have online interviews with HR/ People and then will have an in person interview with hiring manager(s). Great place to work, just be yourself and be confident when interviewing!

Why do you want to work at live oak bank?

26 sept. 2024
      Wilmington, NC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Live Oak Bank (Wilmington, NC) en sept. 2024

Straight-forward. One panel interview. I received a response within one week regarding their decision. Questions revolved around my experience / projects I have completed in my studies and economic/ finance experience I had.

Have you used economic indicators in your projects?