Life Solutions

Recherches associées: Avis sur Life Solutions | Offres d’emploi chez Life Solutions | Salaires chez Life Solutions | Avantages sociaux chez Life Solutions
      Entretiens chez Life SolutionsEntretiens d’embauche pour Administrative Assistant chez Life SolutionsEntretien chez Life Solutions

Entretien pour Administrative Assistant

1 sept. 2017
      Battle Creek, MI

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Life Solutions (Battle Creek, MI) en juin 2015

Quick and easy. I took a drug test, passes then was hired in. The boss at the time made my interview fun and worthwhile. Easiest interview I have ever had.

How well can you handle a stressful work environment
      2 réponse(s)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Administrative Assistant chez Life Solutions

Entretien pour Administrative Assistant

26 avr. 2016
      Battle Creek, MI

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Life Solutions (Battle Creek, MI) en janv. 2016

Filed out paperwork for an hour that the executive never even looked at after she finally arrived an hour after our scheduled interview. Her assistant gave me the tests and told me to fill them out all the while there was 20 people coming in and out chatting and gossiping. Hired after telling them I could work their hours

Can I work any hours and days?