Lend A Hand India

Recherches associées: Avis sur Lend A Hand India | Offres d’emploi chez Lend A Hand India | Salaires chez Lend A Hand India | Avantages sociaux chez Lend A Hand India
      Entretiens chez Lend A Hand IndiaEntretiens d’embauche pour Software Development Engineer (SDE) chez Lend A Hand IndiaEntretien chez Lend A Hand India

Entretien pour Software Development Engineer (SDE)

19 mars 2026
      Shegaon

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Lend A Hand India (Shegaon)

They will visit your campus for hiring of software engineer. They will take the aptitude round, machine coding round and HR-Technical round. I got cleared the aptitude and machine round but got rejected at HR-Technical, in last round they will ask you the hopeless questions, regarding your life, hustles and futures, didn't even care about how technically you're fit for the role. In the end will say we are NGO, we didn't able to provide your salary monthly, are you okay with that?. it's been worst interview ever for me.

Hopeless HR Questions, not tech specific.