Legato Services

Recherches associées: Avis sur Legato Services | Offres d’emploi chez Legato Services | Salaires chez Legato Services | Avantages sociaux chez Legato Services
      Entretiens chez Legato ServicesEntretiens d’embauche pour Customer Relation Executive chez Legato ServicesEntretien chez Legato Services

Entretien pour Customer Relation Executive

9 févr. 2014
      Dhâkâ

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Relation Executive chez Legato Services

Entretien pour Customer Relations Executive

5 févr. 2016
      Uttara

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Legato Services (Dhâkâ) en avr. 2013

15 minutes long my interview. Two person took that interview. They asked various type of questions, But i enjoyed that.

Can you able to work at night?

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Legato Services (Uttara) en sept. 2012

The trainer called all the candidates into the training room.Gave us a brief about the company and it's history,All the opportunities that one might get.I really liked his approach.And I was glad I was the only one who got selected from the bunch.

It sounds like you've been outside of Bangladesh,Where are you from??

Do you have any prior work experience in the Call canter industry of this country??