Leaner Creamer

Recherches associées: Avis sur Leaner Creamer | Offres d’emploi chez Leaner Creamer | Salaires chez Leaner Creamer | Avantages sociaux chez Leaner Creamer
      Entretiens chez Leaner CreamerEntretiens d’embauche pour Marketing Executive chez Leaner CreamerEntretien chez Leaner Creamer

Entretien pour Marketing Executive

20 janv. 2017
      Los Angeles, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Leaner Creamer (Los Angeles, CA)

Found the job online. Sent my resumé in and got a response by email a few days later for an in-person interview. Showed up and met with one of the executives. It's a very small startup company and mostly made up of unpaid interns.

They asked a bunch of random questions about my background. There wasn't a precisely formulaic type of question or answer. If you are good at talking about yourself and have previous experience in marketing or whatever the position is that you are applying for then you will likely get the interview. You must be presentable in dress and appearance because I know that people didn't get jobs at LC because of that specifically.