Landslide Political

Recherches associées: Avis sur Landslide Political | Offres d’emploi chez Landslide Political | Salaires chez Landslide Political | Avantages sociaux chez Landslide Political
      Entretiens chez Landslide PoliticalEntretiens d’embauche pour Canvasser chez Landslide PoliticalEntretien chez Landslide Political

Entretien pour Canvasser

18 déc. 2019
      Salt Lake City, UT

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Canvasser chez Landslide Political

Entretien pour Canvasser

21 févr. 2020

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Landslide Political

Easy hire almost anyone ask about weather conditions phone car anything that you need to canvass and walk in the weather u need to it is cold or hot most of the time

Transportation

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Landslide Political (Salt Lake City, UT) en oct. 2017

There really isn't much of an interview process. They are happy to hire and train anyone who comes in that makes a good impression and can pass a basic background check. They will also check to see if you meet the requirements for the specific campaign that you will be working on (i.e car, smartphone, residency in that state, etc)

Are you able to work outside during most weather conditions?