Kohl's

Recherches associées: Avis sur Kohl's | Offres d’emploi chez Kohl's | Salaires chez Kohl's | Avantages sociaux chez Kohl's
      Entretiens chez Kohl'sEntretiens d’embauche pour Part-Time chez Kohl'sEntretien chez Kohl's

Entretien pour Part-Time

25 juil. 2013
      Florence, KY

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Kohl's (Florence, KY) en juil. 2013

I applied online and got a call-back about a month later wanting me to coming within a day or two. I then set up an interview. It was supposed to be a group one but no one else came, said PT workers were getting 2-3 shifts usual 8-12 hours but that it might pickup for the holidays. Explained a little bit about Kohl's and customer service. He seemed in a hurry and it probably only took 10min total, if even that long. Afterwards he said they do orientation on Wednesdays and that they'd let me know. Minimum wage as well.

Name a time you had a conflict and handled it When is a time when you had to change gears quickly and how did you handle it> Name a time you went above and beyond for customer service