Kings Food Markets

Fait partie de Albertsons Companies

Recherches associées: Avis sur Kings Food Markets | Offres d’emploi chez Kings Food Markets | Salaires chez Kings Food Markets | Avantages sociaux chez Kings Food Markets
      Entretiens chez Kings Food MarketsEntretiens d’embauche pour Sales Associate/Cashier chez Kings Food MarketsEntretien chez Kings Food Markets

Entretien pour Sales Associate/Cashier

15 janv. 2021
      Verona, NJ

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Kings Food Markets (Verona, NJ) en mai 2017

It was very easy to get a job here. They did not ask a lot of questions but they also do not explain a lot and do not pay enough for the amount of things you need to know how to do

Are you a student at the moment?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Associate/Cashier chez Kings Food Markets

Entretien pour Sales Associate/Cashier

7 oct. 2020
      Midland Park, NJ

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Kings Food Markets (Midland Park, NJ) en juin 2020

Went in to the store for an in-person interview that lasted about 15 minutes and concluded with paperwork. Manager made me wait around for him; seemed disorganized; manager lost my initial application so I had to fill a new one out. Was a very simple and straight forward interview, but the management was a bit unorganized/unprepared.

Why do you want to work here?