Khalsa College

Recherches associées: Avis sur Khalsa College | Offres d’emploi chez Khalsa College | Salaires chez Khalsa College | Avantages sociaux chez Khalsa College
      Entretiens chez Khalsa CollegeEntretiens d’embauche pour Assistant Professor chez Khalsa CollegeEntretien chez Khalsa College

Entretien pour Assistant Professor

7 oct. 2022

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Assistant Professor chez Khalsa College

Entretien pour Assistant Professor

11 juin 2019
      Londres, Angleterre

J'ai passé un entretien chez Khalsa College

First you have to fill a form and then college will call you for interview. principal and head of dept. Will take the interview. If you got selected you will be call for further formalities.

About food and food packaging

J'ai passé un entretien chez Khalsa College (Londres, Angleterre)

Interview was at Khalsa college of Amritsar.They just want to collect 500 fees money for interviewing you..but in actual they have already selected the people whom they are going to hire..it was a 30 seconds interview only in which they just asked about introduction. No subject related questions nothing. It happened not with me only but with everyone who went there for interview Either you should have some references or you should have a lot of useless money to waste on these people Fraud.!!! You should respect the hard earned money of people..Not everyone has high salaries like you people.

Only Introduction