Keihin Fuel Systems

Recherches associées: Avis sur Keihin Fuel Systems | Offres d’emploi chez Keihin Fuel Systems | Salaires chez Keihin Fuel Systems | Avantages sociaux chez Keihin Fuel Systems
      Entretiens chez Keihin Fuel SystemsEntretiens d’embauche pour Quality Engineer, Meteorologist, Documentation Creator chez Keihin Fuel SystemsEntretien chez Keihin Fuel Systems

Entretien pour Quality Engineer, Meteorologist, Documentation Creator

11 nov. 2015
      Greenfield, IN

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Keihin Fuel Systems (Greenfield, IN) en mars 2012

There were 3 interviews, and each of them probed different areas of expertise. The basic APQP, PPAP, FMEA, SPC interpretation for use in continuous improvement, blueprint reading, CNC CMM programming, supplier quality / development techniques. The submission of 20+ certificates I've earned through ASQ, AIGA, and TS-16949 lead auditor certification, and other organizations in the pursuit of developing strong quality assurance methods. After accepting the position, I recreated the interview process to hire associates within my field.

Do I mind national or international travel?