Kapitus

Recherches associées: Avis sur Kapitus | Offres d’emploi chez Kapitus | Salaires chez Kapitus | Avantages sociaux chez Kapitus
      Entretiens chez KapitusEntretiens d’embauche pour Data Scientist chez KapitusEntretien chez Kapitus

Entretien pour Data Scientist

10 mars 2026

J'ai passé un entretien chez Kapitus

The interview process consisted of multiple rounds. I met with several team members based in India, as well as colleagues from other departments. I also had conversations with the hiring manager and the director.

They asked questions about basic concepts in data science, machine learning, and SQL.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Data Scientist chez Kapitus

Entretien pour Data Scientist

16 sept. 2022
      Bengaluru

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Kapitus (Bengaluru) en août 2022

Interview process was great, Had 3 rounds of technical interview. Was asked everything about the projects that I have worked on. Great company to work for. People here are really nice as well

how to measure performance of Classification problems. What process to follow for CLTV in Finance domain.