Kaiser Associates

Recherches associées: Avis sur Kaiser Associates | Offres d’emploi chez Kaiser Associates | Salaires chez Kaiser Associates | Avantages sociaux chez Kaiser Associates
      Entretiens chez Kaiser AssociatesEntretiens d’embauche pour Associate Consultant chez Kaiser AssociatesEntretien chez Kaiser Associates

28 déc. 2024
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Kaiser Associates (Londres, Angleterre)

2 Rounds. Behavioural and case interviews with a written assessment in the first round. First round is an hour, second round is 4 hours back to back with different people. All online.

Common behavioural questions and then case questions that tested all standard areas, including market sizing.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Consultant chez Kaiser Associates

6 sept. 2025

J'ai passé un entretien chez Kaiser Associates

The process took approximately 2 months, and the interviews were similar to those of most management/strategy consulting firms. It included case studies, market sizing, a technical PowerPoint presentation, and behavioral interviews.

Why do you want to work for Kaiser?

28 mars 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Kaiser Associates en nov. 2024

Round 1 is phone interview, 30 minute behavioral and 30 minute mini case. Also in round 1 is a slide building exercise. Final round super day 2 behavioral 2 case.

Case interviews: market sizing, M&A, Profitability questions. Be ready for charts