KIND

Fait partie de Mars

Recherches associées: Avis sur KIND | Offres d’emploi chez KIND | Salaires chez KIND | Avantages sociaux chez KIND
      Entretiens chez KINDEntretiens d’embauche pour Quality Manager chez KINDEntretien chez KIND

Entretien pour Quality Manager

27 oct. 2016
      New York, NY

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez KIND (New York, NY)

In-depth interviews by HR, Department Heads. Two rounds of 3 interviews each. The company really wants to give talent that fits their culture of high-paced environment. They ask very specific and detailed questions about your experience and how that fits their business and future. The only downside for my interview was the position i would be reporting too was also empty so I was interviewed by people that had good, but not specific knowledge in this field.

Give an example of one of your failures.
      Réponse de KIND
      Thanks for your feedback! We ask a broad range of team members to participate in our interview panel to evaluate whether a candidate is well-suited for the opportunity. We appreciate your feedback and will certainly take it into consideration as we continue to develop our process. – KIND HR